5 χρόνια OpenTourism Party – Τετάρτη 10/6, 8μμ

OT 5 flyer
5 χρόνια OpenTourism με Αθηνα, Θεσσαλονικη, Καλαμάτα, Κορινθία, Σκόπελο, Κρήτη….!!
Πέντε χρόνια (και κάτι) μετά το πρώτο OpenTourism και έχοντας πια μεγαλώσει κι ανοίξει τα φτερά του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ήρθε η ώρα να του κάνουμε ένα Party ενηλικίωσης.
Σας περιμένουμε λοιπόν την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 8μμ στο Skyfall με την απίστευτη θέα σε Ακρόπολη & Λυκαβηττό!

The story so far: Λίγα λόγια το OpenTourism:

Πώς ξεκίνησε;

-14 Απριλίου 2010. Λίγα άτομα σχετικά με τουρισμό δέχτηκαν το εξής μήνυμα από τη Γεωργία Ζούνη (Υπ. Διδάκτωρ τότε Τουριστικού Μάρκετινγκ στο Παν.Πειραιώς, και αντι-πρόεδρος του MBA Tourism) και τον Θέμη Παπαδημόπουλο (πρόεδρος του MBA Tourism), μετά από σχετική συζήτηση με τον Σωτήρη Βαρελά (Υπ. Διδάκτωρ επίσης στο Παν.Πειραιώς):
Αγαπητοί φίλοι είναι πλέον γεγονός, μετά το opencoffee, η πρώτη *ανοιχτή *συνάντηση για τον Τουρισμό τη Δευτέρα στις 19/4 στις 19.00 στο Ginger (Μαβίλη).Δεκτοί όλοι όσοι αγαπάνε τον τουρισμό! Τα λέμε εκεί

-19 Απριλίου 2010. Τη Δευτέρα το απόγευμα κατά τις 19.00 ήμασταν όλοι εκεί: Bloggers, στελέχη από ΟΤΑ και αρμόδια υπουργεία, φοιτητές, δημοσιογράφοι, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες, στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων. Ο αριθμός για την πρώτη τουλάχιστον συνάντηση, που είχε περισσότερο αναγνωριστικό χαρακτήρα, υπερέβη κατά πολύ τα προσδοκώμενα, φτάνοντας τα 45 άτομα!

Από τότε το OpenTourism γίνεται σε Αθήνα, Καλαμάτα, Κορινθία, Σποράδες, Σητεία, Άγιο Νικόλαο και Χερσόνησο (ακόμη και στο Βερολίνο!) με εκλεκτούς καλεσμένους και σημαντικές συζητήσεις και κυρίως δικτύωση!

Γιατί αυτό ακριβώς είναι το OpenTourism…
Ανοιχτές συναντήσεις μεταξύ ανθρώπων που αγαπάνε και εργάζονται στον ευρύτερο τουριστικό τομέα, ώστε από τη γνωριμία και το διάλογο μεταξύ τους να προκύψουν συνέργειες για ένα ποιοτικό ελληνικό τουρισμό.

Σας περιμένουμε όλους Opentourists!

Leave a Reply