Το Opentourism συνδιοργανωτής του «Money Show» της Αθήνας, 16-17/12 (Hilton Hotel)

Το Opentourism συνεργάζεται φέτος με το Money Show και συνδιοργανώνει τις τουριστικές Εκδηλώσεις του πολυσυνεδρίου «Money Show» στο  Ξενοδοχείο “Hilton”, την άλλη Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011.

Η συμμετοχή σας ως επισκέπτης των εκδηλώσεων του  Money Show είναι δωρεάν. Ως επισκέπτης μπορείτε να περιδιαβείτε τους χώρους της παράλληλης έκθεσης ή να συμμετάσχετε σε πολλές από τις 200 παράλληλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στις  3 ημέρες. Ορισμένες πολύ σημαντικές εταιρίες στον Τουρισμό και στη Ναυτιλία θα είναι εκεί (Qatar Airways, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών – Ελευθέριος Βενιζέλος, Hellenic Shipbrokers Assosiation, κοκ). Μπορείτε να πάρετε πληροφορίες στην ιστοσελίδα του πολυσυνεδρίου και να κατεβάσετε το πρόγραμμα εδώ.

Πάντως, εκτός των εκδηλώσεων που υποστηρίζει, το Opentourism θα συμμετάσχει και σας καλεί με χαρά να περάσουμε μαζί το απόγευμα του Σαββάτου 17/12 από τις τέσσερις και μετά, με τις εξής εκδηλώσεις:

  • 16.00 – 18.00  Links and Likes but no Desires: Εκδήλωση της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ για τα Social Media (Αίθουσα: Τερψιχόρη Β)
  • 18.00 – 20.00 Victory Marine Shipping: Yachting, κρουαζιέρα και θαλάσσιος τουρισμός (Αίθουσα: Τερψιχόρη Β)
  • Θα ακολουθήσει cocktail & networking!

Το εισιτήριο σας για την 1η εκδήλωση ισχύει και για τις επόμενες, και το προμηθεύεστε απευθείας:


ή εδώ

 

Με τιμή

Η Ομάδα Opentourism

 

———————————

Λίγα λόγια για το Money Show

Το Money Show  είναι ένα μοναδικού χαρακτήρα πολυσυνεδριακό φόρουμ που αποτελείται από Συνεδριακές Εκδηλώσεις και Εκθεσιακές Εταιρικές παρουσιάσεις, της επενδυτικής αγοράς, των υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και της αγοράς χρήματος.

Κάθε χρονιά συγκεντρώνει στο πλαίσιο της διοργάνωσής του όλες τις δυνάμεις της Πολιτείας, των εθνικών θεσμικών φορέων της αγοράς χρήματος, των μεγάλων επενδύσεων και των εισηγμένων στο Χ.Α. επιχειρήσεων.

 

 

Leave a Reply